feestdagen verwijderen outlook 2010
Feestdagen toevoegen aan of verwijderen uit de agenda Outlook for Mac.
Feestdagen toevoegen aan of verwijderen uit de agenda. Van toepassing op: Outlook voor Mac 2011 Meer. Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. In uw Microsoft Office-toepassingen zijn sets met feestdagen opgenomen voor verschillende landen, regios en religies.
buffels
Feestdagen toevoegen aan uw agenda in Outlook voor Windows Outlook.
Van toepassing op: Outlook 2016 Outlook 2013 Outlook 2010 Meer. Wanneer u Outlook 2013 of Outlook 2016 voor Windows voor het eerst gebruikt, staan er geen feestdagen in de agenda. Maar u kunt feestdagen voor een of meer landen toevoegen.
douchewand
Feestdagen in Outlook 2010 Microsoft Community.
Feestdagen in Outlook 2010 Beste Lezer., ik heb de nederlandse feestdagen alleemaal dubbel staan in mijn agenda Office 2010. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze éénmalig zichtbaar zijn en dus niet 1 voor 1 moeten verwijderen. Ik heb dezelfde vraag 8.
Zet alle feestdagen in 1 keer in je Outlook-agenda De Zaak.
Op de website van Easy Learning is deze Microsoft Office tip uitgewerkt met duidelijke schermafdrukken. Bekijk deze Office tip: Outlook tip: feestdagen in Outlook agenda. Deze tip is van toepassing op.: Microsoft Outlook 2003. Microsoft Outlook 2007. Microsoft Outlook 2010.
Outlook-tip: alle feestdagen toevoegen aan Agenda De Zaak.
Dit is eenvoudig te voorkomen door alle feestdagen in de agenda te zetten van Outlook. Hiervoor is een standaard optie in Outlook aanwezig. Deze tip is van toepassing op.: Microsoft Outlook 2010-2013. Werkwijze toevoegen feestdagen Outlook. Open Microsoft Outlook. Klik op Agenda.
Outlook agenda: feestdagen toevoegen Goed Georganiseerd professional organizers.
Vraag je systeembeheerder dan om een update te installeren van het Officepakket. Als het goed is, zit daar wel een feestdagenbestand bij met de feestdagen na 2012. Foute weergave Pinksteren 2015. Helaas blijken het Hotfix-pakket en ook het feestdagen-bestand in Outlook 2010 foutjes te bevatten.
QA: Feestdagen uit de agenda van Outlook verwijderen.
Ger de Leeuw vraagt: In" mijn Outlook 2010-agenda heb ik de Joodse feestdagen en die van Frankrijk toegevoegd, waar ik vanwege de onoverzichtelijkheid weer vanaf wil. Ik kan de feestdagen n voor n verwijderen, maar dat is een hels karwei.

Contacteer ons