outlook feestdagen verwijderen
Feestdagen toevoegen aan uw agenda in Outlook voor Windows Outlook.
Als u op OK klikt, worden de feestdagen nogmaals toegevoegd en ontstaan er dubbele vermeldingen. Opmerking: De informatie over feestdagen die in Outlook 2013 is opgenomen, bevat de Gregoriaanse kalenderjaren 2012 tot en met 2022. Als u een niet-Gregoriaanse kalender gebruikt, worden feestdagen opgenomen die in dezelfde periode vallen. Kies in uw agenda Beeld Weergave wijzigen Lijst. Kies in de groep Rangschikking de optie Categorieën. Hiermee worden alle items op categorie gesorteerd. Blader door de lijst met items totdat u de categorie Feestdagen ziet. Selecteer een of meer feestdagen. Feestdagen zijn gesorteerd op locatie, waardoor all feestdagen op land zijn gerangschikt. Selecteer de feestdagen die u wilt verwijderen en kies Start Verwijderen.
buffel schedel
QA: Feestdagen uit de agenda van Outlook verwijderen.
Ger de Leeuw vraagt: In" mijn Outlook 2010-agenda heb ik de Joodse feestdagen en die van Frankrijk toegevoegd, waar ik vanwege de onoverzichtelijkheid weer vanaf wil. Ik kan de feestdagen n voor n verwijderen, maar dat is een hels karwei.
riool ontstoppen amsterdam
Feestdagen in Outlook 2010 Microsoft Community.
Feestdagen in Outlook 2010 Beste Lezer., ik heb de nederlandse feestdagen alleemaal dubbel staan in mijn agenda Office 2010. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze éénmalig zichtbaar zijn en dus niet 1 voor 1 moeten verwijderen. Ik heb dezelfde vraag 8.
Zet alle feestdagen in 1 keer in je Outlook-agenda De Zaak.
Bekijk onze ICT-desk! Feestdagen toevoegen aan agenda van Outlook. Door alle feestdagen aan de agenda van Outlook toe te voegen, voorkom je dat je een afspraak inplant op een feestdag. Gebruik daarvoor de volgende standaardoptie in Outlook. Werkwijze toevoegen feestdagen aan Outlook.
Het verwijderen van dubbele feestdagen in Outlook kminomya.com.
Het verwijderen van dubbele feestdagen in Outlook. May 31 by Jason. De functie van de agenda in Microsoft Outlook is een handige en krachtige tijd managementtool. Het kan worden ingesteld op u herinneren aan evenementen, vergaderingen en vakantie. Een gebruiker wordt de dezelfde gebeurtenis vaak echter per ongeluk twee keer gepland.
Feestdagen toevoegen aan of verwijderen uit de agenda Outlook for Mac.
Feestdagen toevoegen aan of verwijderen uit de agenda. Van toepassing op: Outlook voor Mac 2011 Meer. Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. In uw Microsoft Office-toepassingen zijn sets met feestdagen opgenomen voor verschillende landen, regios en religies.

Contacteer ons