outlook afspraak maken
Hoe maak je onregelmatig terugkerende afspraken in Outlook? Lead Your Time.
We hebben al vaak de vraag gehad hoe je in Outlook een reeks van afspraken kunt maken die niet perfect regelmatig is. Outlook scoort namelijk niet zo hoog wanneer het gaat om het plannen van repeterende afspraken op verschillende tijden of met bepaalde uitzonderingen. Nou zijn we geen Outlook-experts, maar hieronder toch onze tips. Er zijn twee manieren die tot een goede aanpak leiden. Terugkerende afspraken met beperkte overeenkomsten in de data. De eerste aanpak is toepasbaar als er toch een zekere mate van regelmaat in de afspraken zit. Dus bijvoorbeeld om de vier weken, maar op verschillende dagen en tijden. Maak om te beginnen de eerste afspraak aan op de meest voorkomende dag/tijd.
dymo labelwriter 450 driver
Maken, wijzigen of verwijderen van een vergaderverzoek of afspraak in Outlook.com of in de webversie van Outlook Office-ondersteuning.
Maken, wijzigen of verwijderen van een vergaderverzoek of afspraak in Outlook.com of in de webversie van Outlook. Van toepassing op: Office voor bedrijven Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Webversie van Outlook voor Office 365 Business Outlook.com Meer. Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer.
dell
Een vergadering of afspraak maken in Outlook voor Mac Office-ondersteuning.
Een vergadering of afspraak maken in Outlook voor Mac. Van toepassing op: Office voor bedrijven Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Outlook 2016 voor Mac Outlook voor Mac 2011 Meer. Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer.
schuifdeur
Een vergadering plannen met anderen Outlook.
Nadat de deelnemers zijn toegevoegd, klikt u op Afspraak op het lint om naar het vergaderverzoek terug te keren. Kies een van de volgende opties.: Als u de vergadering niet wilt instellen als terugkerende vergadering, klikt u op Verzenden. Als u wel een terugkerende vergadering wilt maken, gaat u naar Een vergadering terugkerend maken.
Zet herhaalafspraak in de Outlook-agenda Redactie Office Rendement.
Outlook zet de afspraak dan in een keer voor elke week in uw agenda. In Outlook 2013 kunt u een zogeheten terugkeerafspraak toevoegen aan de agenda. Een terugkerende afspraak hoeft u dan maar een keer in de agenda in te voeren.
Zet terugkerende afspraken in je elektronische agenda Goed Georganiseerd professional organizers.
Voor mensen die dat wel doen bijv. zelfstandig ondernemers die bij de belastingdienst moeten aantonen dat ze echt gewerkt hebben die dag is de nieuwe afspraak waarschijnlijk beter. Op de Mac is dat beter geregeld: daar zal de wijziging alleen van toepassing zijn op toekomstige afspraken. Meer lezen over slimmer plannen en je agenda.: Outlook agenda: snel afspraken terugvinden. Plan je pauzes. Meer blogs en tips ontvangen? Schrijf je in en krijg de nieuwste blogs en tips over timemanagement en slimmer werken automatisch in je inbox. Schrijf je in. Posted by Patrice in Blog, Outlook, Slimmer plannen. Dit is misschien ook interessant voor je. Zo bouw je een nieuwe gewoonte op. Voel jij je ook zo hulpeloos? Wat is echt de moeite waard? Verhoog je productiviteit met 500%. 5 tips om je hoofd leeg te maken.
Outlook: afspraken maken in gedeelde agenda Microsoft Community.
BrittBJ vroeg op 27 april 2015. Outlook: afspraken maken in gedeelde agenda Ik heb een vraagje over Oulook. Ik moet regelmatig afspraken inplannen in de agenda van mijn collega agenda is gedeeld. Het probleem is echter dat die afspraken ook in mijn agenda terechtkomen, wat niet de bedoeling is. Dat is heel verwarrend voor mij. Als ik de afspraak bij mij verwijder is ze echter ook verdwenen uit de agenda van mijn collega.
Een afspraak plannen Outlook.
Een afspraak plannen. Van toepassing op: Outlook 2016 Outlook 2013 Outlook 2010 Outlook 2007 Meer. Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. Afspraken zijn activiteiten die u in uw agenda plant en waarvoor geen andere personen worden uitgenodigd of resources worden gereserveerd. Door elke afspraak te markeren als bezet, vrij, voorlopig bezet of niet aanwezig, weten andere Outlook-gebruikers of u beschikbaar bent of niet. Wat wilt u doen? Een afspraak maken.

Contacteer ons