outlook categoriseren
pcserviceherzele.
buffel schedel
MS Outlook: Kleurencategorieën gebruiken en aanpassen.
Categoriseren is één van de belangrijkste functies in MS Outlook waarmee u je Postvak-In overzichtelijk kan houden. Niet alleen omdat u ze categoriseert, maar ook omdat u aan elke categorie een kleur kan toewijzen, wat het geheel net iets overzichtelijker maakt.
almelo
Uw agenda organiseren met kleurcategorieën Outlook.
Van toepassing op: Outlook 2013 Meer. Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. Als u in uw Outlook-agenda veel afspraken en vergaderingen hebt vastgelegd, kunt u door kleurcategorieën te gebruiken vergelijkbare items gemakkelijker visueel onderscheiden. U kunt bijvoorbeeld alle persoonlijke items aan de groene categorie toewijzen en alle belangrijke items aan de rode categorie. Opmerking: Categorieën werken niet voor agenda's' in een IMAP-account. Klik op de navigatiebalk op Agenda. Klik op een afspraak, vergadering of gebeurtenis in de agenda en klik vervolgens op Categoriseren.
glazen douchewand
De naam van een kleurcategorie wijzigen Outlook.
Klik op Categoriseren op de werkbalk. Klik op Alle categorieën. Klik in de lijst Naam op de naam van een kleurcategorie en klik vervolgens op Naam wijzigen. Typ de nieuwe naam voor de kleurcategorie in de lijst Naam. Als u wilt toewijzen automatisch de kleurcategorie die u de items die zijn geselecteerd in het venster van de belangrijkste Microsoft Outlook naam zijn, selecteert u het selectievakje in naast de kleurcategorie in de lijst naam en klik vervolgens op OK.
Outlook tip: categorien geven aan e-mailberichten.
De kolom Categorieën is nu gevuld bij alle e-mailberichten, waarbij jouw adres in Aan staat. Alle berichten waarbij je in de CC of BCC staat, hebben geen categorie. Bezoekers van deze pagina keken ook op.: Outlook tip: geschiedenis verwijderen adressen Outlook.
categoriseren in outlook 2016 Microsoft Community.
Een vraag stellen Een vraag stellen. Nienske vroeg op 4 januari 2016. categoriseren in outlook 2016 Sinds vorige week hebben we een nieuwe laptop met outlook 2016, hier mis ik het categoriseren op kleur, wat in outlook 2013 wel is zie bijlage.
Helpmij.nl.
Helpmij.nl gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van onze website.
Slimmer werken met Outlook 2010 door het gebruik van kleurcategorieën.
Het nieuwe werken. Krijg weer grip op uw e-mail Outlook tutorial 4: Slimmer werken met Outlook door categorieën aan te maken. Om berichten te groeperen kunt u ze categoriseren. Bijvoorbeeld om berichten van elkaar te onderscheiden zoals projecten, producten, leveranciers en dergelijke.
Kleurcategorieën maken en toewijzen Outlook.
U kunt de huidige categorie voor Snelklikken ook instellen vanuit het menu Categoriseren in een geopend item. Een categorie voor Snelklikken aan een item toewijzen. U kunt een categorie voor Snelklikken aan de meeste Outlook items toewijzen wanneer u deze bekijkt in een tabelweergave, zoals het Postvak IN of in de Takenbalk.

Contacteer ons