slimmer online werken in 60 minuten
Slimmer online werken in 60 minuten boekreview Lifehacking.
Laatstgenoemde brengt dit jaar samen met uitgeverij Haystack de 7-delige serie Digitale trends en tools in 60 minuten uit. Slimmer online werken in 60 minuten is het 3e deel uit de serie en bespreekt 100 tips tricks die ervoor kunnen zorgen dat je effectiever samen-werkt.
SEO
Boek: Slimmer Online Werken Stephan ten Kate.
Ontdek hoe je slimmer online kunt werken door gebruik te maken van je smartphone, tablet en computer. In dit boek beschrijf ik honderden tips en tools waarmee je makkelijker en sneller kunt werken. Zie het als een handig en multifunctioneel Zwitsers zakmes in de online jungle!
magnetron
Slimmer online werken in 60 minuten van Stephan ten Kate.
Digitale trends en tools in 60 minuten. Slimmer online werken in 60 minuten is onderdeel van een serie van boeken Digitale trends en tools in 60 minuten die Uitgeverij Haystack samen met FrankWatching.com uitgeeft. Zo las schreef ik ook over Zet je zaak op de kaart in 60 minuten van Elja Daae.
makelaar nijmegen
Slimmer online werken: vijf tips om direct te proberen Buro Staal.
Een soortgelijk functie is op je iPad en iPhone ingebouwd en kun je activeren via Instellingen Algemeen Toetsenbord Trefwoorden. Meer handige tips en tools vind je in het boek Slimmer online werken in 60 minuten, te koop bij managementboek.nl. Vind jij deze vijf tips om slimmer online te werken ook nuttig?
Uitgeverij Haystack Slimmer online werken in 60 minuten.
Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale trends en tools in 60 minuten. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform voor online trends, tips tricks. Titel: Slimmer online werken in 60 minuten.
Slimmer online werken in 60 minuten.
Slimmer online werken in 60 minuten. Stephan ten Kate. Tips om efficiƫnter met de computer, tablets en sociale media om te gaan. Bedrijf en Beroep, Bedrijfswetenschappen, Management algemeen, management, Timemanagement, Arbeidseconomie Arbeidstechniek en analyse, Informatietechnologie, internet, Effectiviteit Taal. Digitale trends en tools Versie.
Slimmer online werken in 60 minuten Stephan ten Kate Een boek per weekEen boek per week.
Skip to primary content. Previous Next Slimmer online werken in 60 minuten Stephan ten Kate. Posted on May 13, 2013 by Dimphy. Praktisch boek met zeer handige tips om de beschikbare informatiestroom te filteren en effectief in te richten. 5 van de 5 sterren.
Slimmer online werken in 60 minuten door Stephan ten Kate Boek Comcol.nl.
Mijn interesse ging voornamelijk uit naar de verschillende mogelijkheden van plaatsonafhankelijk werken en de mogelijkheden van online samenwerken en communiceren. Deze onderwerpen komen goed aan bod in Slimmer online werken in 60 minuten en de aangedragen tips zijn zeer bruikbaar in de praktijk.

Contacteer ons