slimmer werken met het kantoor in je tas
Slimmer werken met het kantoor in je tas door Gerald Essers Boek Jongbloed.nl.
Literatuur Koken Jeugd Psychologie Gezondheid Spiritualiteit Religie Reizen Geschiedenis Sport. Agenda Seminars Collegereeks Masterclasses Sprekers. Actueel Opinie Interviews Recensies. Home Boeken Management Slimmer werken met het kantoor in je tas. Slimmer werken met het kantoor in je tas. Complete gids voor de nomad worker.
zoekmachine marketing
Boekreview: Slimmer werken met het kantoor in je tas Lifehacking.
Slimmer werken met het kantoor in je tas is een interessant boek voor iedereen met een interesse op het gebied van het nieuwe werken, slimmer werken, lifehacking, Getting Things Done GTD of web 2.0. Gerald laat zien wat de toegevoegde waarde is van een tool of een bepaalde manier van werken.
beko bakker
Boek: Slimmer werken met het kantoor in je tas YouTube.
Slimmer werken met het kantoor in je tas is niet het zoveelste managementboek over persoonlijke effectiviteit of time-management. Dit boek gaat namelijk niet over jou, maar over het geheime wapen van de nomad worker om slimmer te werken en leven: het kantoor in zijn tas.
ngi stelvoet
Welkom bij Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken.
Met dit boek treed je binnen in de wereld van het nieuwe werken en ontdek je waarom nomad working de toekomst is. Slimmer werken met het kantoor in je tas is niet het zoveelste managementboek over persoonlijke effectiviteit of timemanagement.
Gerald Essers Slimmer werken met het kantoor in je tas Een onmisbare gids voor mobiele werkers MKB Servicedesk.
6 april 2011. Gerald Essers Slimmer werken met het kantoor in je tas. Een onmisbare gids voor mobiele werkers. Bewapend met een tas met daarin je laptop, pda en dongel trek je de wijde wereld in. Op naar een nieuwe werkdag vol vrijheid, flexibiliteit en inspiratie.
Het kantoor in je tas: tips tools van Oskar van Rijswijk Frankwatching.
Waar vind je de meeste praktische tips, inzichten, tools, accessoires en gadgets op het gebied van Het Nieuwe Werken? Je vindt ze natuurlijk in dit vervolg van de Frankwatching serie over slimmer werken met het kantoor in je tas, met dit keer de tas van nomad worker Oskar van Rijswijk van Abvakabo FNV.
Slimmer werken met het kantoor in je tas; complete gids voor de nomad worker.
191 pagina's, ill, 22 cm Aantekening. Ondertitel op omslag: Complete gids voor het nieuwe werken 1e opl: 2010 foto's: Angelo Houben et al. opg red: Taalwerkplaats. Slimmer werken met het kantoor in je tas; complete gids voor de nomad worker.
Slimmer werken met het kantoor in je tas E-book door Gerald Essers Ebook Managementboek.nl.
Geheel in stijl met zijn betoog: de bank is op dit moment de beste omgeving voor de activiteit waarmee hij bezig is, het geven van een kort telefonisch interview over zijn nieuwe boek, Slimmer werken met het kantoor in je tas, de complete gids voor de nomad worker.

Contacteer ons